Prin intermediul www.piesealese.ro puteti comanda online produsele dorite.

Trebuie sa adaugati fiecare produs in cosul de cumparaturi, folosind butonul “Adauga in cos”.
In cazul in care doriti sa stergeti anumite produse din cos, folositi butonul special din dreptul fiecarui produs, apoi selectati butonul “Actualizeaza cosul”.
Pentru finalizarea comenzii, folositi butonul “Spre finalizarea comenzii”. Veti fi directionat la o sectiune in care trebuie sa bifati daca doriti sa va creati un cont pentru a va inregistra, sau daca doriti sa plasati comanda fara inregistrare.

Odata inregistrat pe site, va veti crea un cont care va va ajuta sa econimisiti timp, astfel incat veti cumpara mai usor produsele dorite si veti avea acces rapid si facil la istoricul si starea comenzilor. Apasati apoi continua comanda pentru a fi directionat la sectiunea in care trebuie sa completati informatiile de facturare.

Daca ati ales sa va creati un cont, dupa completarea tuturor acestor informatii, veti primi un e-mail de confirmare a comenzii. Odata completate, aceste date vor ramane inregistrate in contul dumneavoastra si nu va mai fi necesar sa le introduceti din nou in cazul unei noi comenzi, decat daca doriti sa schimbati adresa de livarare.

Comanda telefonica :
Aveti posibilitatea de a comanda telefonic produsele dorite, in fiecare zi de luni pana vineri intre orele 9 si 18.
Daca aveti nelamuriri pe parcursul comenzii sau doriti detalii despre un produs pe care l-ati comandat sau doriti sa il comandati, nu ezitati sa apelati la numarul de telefon 0743 658 453 numar ce il puteti folosi si pentru comenzi.